Bekijk het origineel

RECTIFICATIE

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

RECTIFICATIE

1 minuut leestijd

Het zal de nauwkeurige lezer wel opgevallen zijn, dat er enkele storende fouten zijn geslopen in het eerste artikel over de Synode in Grand Rapids in De Saambinder van 19 augustus j.l.

Op blz. 7 stond te lezen in de rechter kolom, ongeveer halverwege: "Iets da gewoon is, behoefte niet in strijd te zijn met de Kerkorde!" In deze zin moet vanzelfsprekend het woord "gewoon" worden vervangen door "ongewoon" en het woord "behoefte" door "behoeft". Onze excuses.

Tevens was het zeer storend, dat in dezelfde Saambinder onder de predikbeurten nog enkele beurten werden vermeld van wijlen ds. J. Koster. Hoewel de rubriek predikbeurten de redactie niet onder ogen komt voordat ons blad verschijnt, is ook hier een verontschuldiging zeker op haar plaats.

de redactie

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 9 september 1993

De Saambinder | 12 Pagina's

RECTIFICATIE

Bekijk de hele uitgave van donderdag 9 september 1993

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken