Bekijk het origineel

BERICHTEN

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

BERICHTEN

5 minuten leestijd

WIJZINGEN KERKELIJK JAARBOEK

Het adres van ds. W. Silfhout is: Julianasingel 11, 3341 EE Hendrik Ido Ambacht. Tel. 01858 - 19636.

Het adres van ds. M. Karens is: Sigmondstraat 49, 4251 ZA Werkendam. Tel. 01835 - 5756.

Het adres van ds. A. Vermeij is ingaande 18 oktober: Laurensvliet 1, 3331 HT Zwijndrecht. Tel. 078 - 194829.

Het telefoonnummer van "De Driestar" (PABO) is gewijzigd in:01820 - 74700 (zie blz. 345).

ZENDINGSDIA-AVOND

D.V. op vrijdag 14 oktober 1994 zal in de zaal van de Bethelkerk in Den Haag-Zuid, Leyweg hoek Steenwijklaan, een zendingsdia-avond gehouden worden. Dan hoopt onze zendingsmedewerker A. de Pater, docent N.R.T.C, aan de hand van dia's ons in te lichten over de voortgang van het zendingswerk in Izi (Nigeria). De avond begint om 7.30 uur. Ieder, ook uit de omliggende gemeenten, is hartelijk welkom!

JEUGDBOND DISTRIKT "OOST"

Op D.V. zaterdag 15 oktober 1994 hopen wij een distriktsavond te houden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Terwolde-de Vecht. Dhr. H.A. van Zetten uit Veenendaal hoopt voor ons te spreken, met als thema: "De betekenis van Augustinus voor jou". De avond begint om 19.30 uur! Iedereen (ook niet verenigingsleden) hartelijk welkom.

COMMISSIE JEUGDZORG VAN DE CLASSIS MIDDELBURG

Op D.V. 15 oktober a.s. zal er in het kerkgebouw van de Ger. Gemeente van Vlissingen een Jongerenbijeenkomst worden gehouden, die georganiseerd wordt door de commissie Jeugdzorg van de classis Middelburg. Deze bijeenkomst heeft als thema: "Verslaving". Het leven van een verslaafde en de hulpverlening aan hen zal vanuit de praktijk worden ingeleid door een medewerker van Stichting De Hoop. Deze bijeenkomst begint 's avonds om 7 uur. Alle jongeren van 15 jaar en ouder zijn van harte welkom.

HERDENKINGSZANGAVOND RING "ZEELAND"

Op D.V. 15 oktober a.s. hoopt de Ring "Zeeland" een herdenkingszangavond te organiseren in de "Rehobothkerk" te Tholen. We willen herdenken dat het in de maanden oktober/november a.s. 50 jaar geleden is dat Zeeland werd bevrijd van de Duitse overheersing. Ds. Th. van Stuijvenberg uit Waarde hoopt deze avond te spreken over "Grote dingen van de Heere". De koren die zullen meewerken zijn: de gemengde koren: "Crescendo" uit Tholen o.l.v. P. Heyboer; "Ethan" uit Borssele o.l.v. A.P. Nijsse; "Asaf uit Goes o.l.v. J.C. .v.d. Slikke; meisjeskoor "Jong Sursum Corda" uit Krabbendijke o.l.v. C. Walhout en het "Walchersmannenkoor" uit Vlissingen o.l.v. J. de Visser. Het orgel wordt bespeeld door Cees Zwaai. We willen iedereen opwekken deze avond bij te wonen. De aanvang is half 8 en de toegang is gratis. Wel is er een koUekte t.b.v. de onkosten van deze avond.

BIJBELVERSPREIDING Voorlichtingsavond te Haamstede

D.V. woensdag 19 oktober a.s. zal ds. C. Harinck te Houten aan de hand van dia's iets vertellen van zijn bezoek aan Ghana en Rusland. De bijeenkomst is in de zaal naast het kerkgebouw van de Ger. Gemeente, Ankerweg 10 te Haamstede en begint om 19.30 uur. Wij nodigen al degenen uit, die belangstelling hebben in het verspreiden van Gods Woord, dichtbij en veraf.

21-1-JONGERENBIJEENKOMST DISTRIKT ZUID-OOST TE VEEN

Op D.V. zaterdag 22 oktober wordt er weer een 21-1-jongerenavond in distrikt Zuid-Oost gehouden. Spreker op deze avond is evangelist L. Versteeg uit Tilburg. Hij hoopt te spreken over: Een vraag en een antwoord aan en voor een jongeling" n.a.v. Psalm 119 : 1-16 en hoofdzakelijk vers 9 en 10. De bijeenkomst wordt gehouden in het kerkgebouw van de Ger. Gem. (Mussentiend 10) te Veen. Aanvang acht uur. We hopen deze avond weer op een goede opkomst; iedereen is dan ook van harte welkom!!

ZANGMIDDAG GEHANDICAPTEN

Het Noordermannenkoor heeft het voornemen op D.V. zaterdag 22 oktober a.s. een zangmiddag te organiseren in de Noorderkerk te Rijssen speciaal voor mensen met een verstandelijke handicap. Ds. J.M. Kleppe hoopt de middag te openen en te sluiten terwijl de heer Wim Visser uit Nunspeet een bijbelverhaal gaat vertellen. Ook de samenzang wordt niet vergeten!

Uiteraard is er na afloop voldoende gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie gezellig met elkaar te kletsen. De middag begint om 14.00 uur.

Gelet op de reacties van het vorig jaar belooft het een reuze fijne middag te worden. De collecte is bestemd voor de vakantieweken gehandicapten. Van harte nodigt het koor en de sprekers de gehandicapten, hun ouders / begeleiders en verdere vrienden uit deze dienst bij te wonen.

VRIENDENKRING VAN DE STICHTING ONTMOETING

Op D.V. zaterdag 22 oktober a.s. organiseert de "Vriendenkring" van de Stichting Ontmoeting een koor-en samenzangavond in de Eben-Haƫzerkerk van de Chr. Geref Kerk te Barendrecht. Medewerking verlenen: Deo Juvante" bestaande uit het koor van Capelle a/d IJssel en van Rotterdam-Centrum. Het kinderkoor van de Chr. Ger. Kerk te Barendrecht. Dirigent: im Eindhout. Organist: anco Belder. Aanvang:19.30 uur. Opening/sluiting en meditatie: s. A. van Heteren. Een spreker van Stichting Ontmoeting hoopt iets te vertellen over het werk en het doel van de Stichting. Er zal een koUekte worden gehouden die geheel ten bate is van Stichting Ontmoeting.

BONDSDAG MANNENBOND

De Bond van Mannenverenigingen houdt op D.V. 5 november a.s. haar bondsdag 1994. De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal van de Gereformeerde Gemeente te Woerden.

De voorzitter, ds. C. Harinck uit Houten houdt om 10.00 uur de openingstoespraak. Tijdens de morgenbijeenkomst houdt ds. W. Harinck een referaat met als thema: "Enkele bijbelse-en kerkhistorische gedachten rondom het Heilig Avondmaal". Na de lunch, van 12.00 tot 13.00 uur, is er vraagstelling en discussie met de inleider. Om 14.00 uur hopen wij deze dag af te sluiten. Alle geĆÆnteresseerden van harte welkom!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 oktober 1994

De Saambinder | 12 Pagina's

BERICHTEN

Bekijk de hele uitgave van donderdag 13 oktober 1994

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken