Bekijk het origineel

KERKNIEUWS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

KERKNIEUWS

2 minuten leestijd

Beroepen:

te Berkenwoude: ds. G.J. van Aalst te Ridderkerk; te Capelle aan den IJssel-Middelwatering: ds. W. Visscher te Amersfoort; te Emmeloord: ds. J.J. Tanis te Middelburg-Centrum.

Bedankt:

voor St. Annaland en voor Lethbridge, Alberta (Canada): ds. C. Hogchem te Bameveld;

voor 's-Gravenhage, voor Meliskerke, voor Rotterdam-Zuid en voor Stolwijk: ds. M. Karens te Werkendam; voor Meeuwen: ds. G.J.N. Moens te Goes.

CLASSIS KAMPEN

D.V. donderdagavond 20 april 2001 wordt er door de classis Kampen een bezinningsbijeenkomst georganiseerd over 'Internet' in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Kampen, 3e Ebbingestraat 3. De avond wordt verzorgd door de heren F.A. van Hartingsveldt en A.F. van Toor van de synodale commissie Bezinning ICT en begint om 19.30 uur. Alle ambtsdragers van de classis zijn van harte welkom.

EVANGELISATIE BENOEMT EVANGELIST VOOR AMSTERDAM

Het Deputaatschap voor Evangelisatie heeft onlangs dhr. J. Krijgsman uit Benthuizen mogen benoemen als evangelist voor de post in Amsterdam. Hij zal opvolger zijn van evangelist Baan, die op andere plaatsen in het land nieuw werk hoopt op te starten en te begeleiden en die zich tevens zal toeleggen op toerusting van kerkenraden en plaatselijke evangelisatiecommissies.

Dhr. Krijgsman is gehuwd en vader van zeven kinderen. In het dagelijks leven is hij als docent godsdienst werkzaam aan het "Driestar College" en als pastoraal medewerker verbonden aan "Beth San" in Moerkapelle. Na afronding van zijn onderwijskundige taken hoopt hij voorlopig nog part time bezig te zijn in "Beth San". Dhr. Krijgsman, die momenteel diaken is in de gemeente van Benthuizen, heeft inmiddels een begin gemaakt met oriƫntatie voor zijn werk als evangelist in de hoofdstad van ons vaderland.

Het deputaatschap is verblijd dat deze benoeming mocht plaatsvinden en beveelt de nieuwe evangelist van harte in de voorbede van de gemeenten aan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 april 2001

De Saambinder | 12 Pagina's

KERKNIEUWS

Bekijk de hele uitgave van donderdag 12 april 2001

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken