Bekijk het origineel

Kerknieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Kerknieuws

2 minuten leestijd

Beroepen:

te Brakel en te Lethbridge (Canada): ds. C. Vogelaar te Grand Rapids (U.S.A.); te Emmeloord en te Ridderkerk- Slikkerveer; ds. R Mulder te Dordrecht; te Enkhuizen: ds. W. Harinck te Woerden; te Hendrik-Ido-Ambacht, te Oudemirdum en te Westzaan: ds. M. Karens te Werkendam;

te Moerkapelle: ds. R van Ruitenburg te Chilliwack (Canada); te Lelystad: ds. C.G. Vreugdenhil te Groningen;

te Rotterdam-Alexanderpolder: ds. J. Schipper te 's-Gravenpolder

Bedankt:

voor 's Gravenzande: ds. W.J. Karels te Hardinxveld-Giessendam; voor Kalamozoo (U.S.A.): ds. C. Vogelaar te Grand Rapids (U.S.A.); voor St. Annaland: ds. A. Schot te Krimpen aan den Ussel.

MUTATIES EN CORRECTIE GEGE­VENS DEPUTAATSCHAP VOOR DE EVANGELISATIE

Ds. M.J. van Gelder in ds. J.W. Verweij hebben hun lidmaatschap van het Deputaatschap voor de Evangelisatie beëindigd i.v.m. hun leeftijd en andere werkzaamheden. In hun plaats zijn gekomen ds. A. Schreuder te Rijssen en ds. G. Clements te Gouda.

Ds. A. Schreuder heeft daarbij het voorzitterschap overgenomen van ds. M.J. van Gelden Bovendien zijn de functies van secretaris en algemeen secretaris samengevoegd. Secretaris is voortaan G.D. Pas. Voor adresgegevens enz. zie het Kerkelijk Jaarboek.

Correctie blz. 75 en aanvulling blz. 108 van het Kerkelijk Jaarboek: Evangelist J. Krijgsman is vanaf 1 augustus 2001 evangelist in Amsterdam (vanaf 1 september 2002 in fulltime functie).

KERKELIJK JAARBOEK GEMEENTE LEERDAM

Het huisnummer van de scriba G.M. de Haan is gewijzigd van Sperwerlaan 114 in Sperwerlaan 146 (blz. 198).

GEMEENTE BENTHUIZEN

Regeling preekbeurten: J. Verheul, Graaf van Bloisstraat 27, 2731 AC Benthuizen. Tel. 079-3313592 (blz. 120).

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 oktober 2002

De Saambinder | 12 Pagina's

Kerknieuws

Bekijk de hele uitgave van donderdag 10 oktober 2002

De Saambinder | 12 Pagina's

PDF Bekijken