Bekijk het origineel

HUISTIPS

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

HUISTIPS

2 minuten leestijd

<br />

Nieuwtjes, tips en trends op het gebied van wonen, koken, mode, handwerken, doe-het-zelf, tuinieren en andere hobby's.
Hoewel er in alle maanden van het jaar getrouwd wordt, is voor velen het voorjaar toch wel dè tijd om in hethuwelijksbootje van wal te steken. wie dergelijke planne heeft wil van tevoren natuurlijk graag wat informatie hebben over allerlei te regelen onderwerpen. Zaken die bruidskleding verkopen spelen daarop handig in en organiseren ruim voor de lente bruidsshows, waarbij meer te zien is dan alleen kleding.

Beurs
Op maandagavond 15 januari a.s. is er een bruidsbeurs in Leerdam, georganiseerd door bruidshuis "Orchidee". Er nemen vijftien bedrijven uit Leerdam en omstreken aan deel. In hun stands kunnen de aanstaande bruid en bruidegom over tal van zaken informatie krijgen. Bij voorbeeld: kleding, fotoreportage, bruidsboeket, trouwauto's of -koetsjes, bruidstaart, ringen. Ook over minder romantische aspecten, zoals bankzaken, kan het bruidspaar in spe zich op de beurs laten voorlichten. Het spreekt voor zichzelf dat op een door een bruisdhuis opgezette beurs de presentatie van trouwjurken, kleding voor de bruidegom en de bruidskinderen centraal staat. Er zullen diverse bruidsmodeshows worden gehouden.

Kaarten
De beurs heeft plaats in cultureel centrum "HetDak",Tiendweg 9 te Leerdam; aanvang 19.00 uur. Bezoekers worden ontvangen met koffie en gebak, terwijl hen later op de avond nogmaals een consumptie wordt aangeboden. Wie de avond wil meemaken kan kaarten (a ƒ 12,75) kopen en reserveren bij bruidshuis "Orchidee", Leerdam, tel. 0345119400.

FIETSEN
Pomp bij gladheid de banden niet te hard op. Pag. 55.

ORANJE
Wat deden de Oranjes het afgelopen jaar? Pag. 57.

TUIN
Laat sneeuw niet liggen op de coniferen. Pag. 59.

RECEPTEN
Kwark in de keuken. Pag. 60.

BREIEN
Een fijne schipperstrui komt altijd van pas. Pag. 61. Het weer ,, Geeft januari een sneeuwtapijt dan zijn we snel de winter kwijt!" l_y e echte doorbijter pakt ook's winters de fiets. Met helder vriesweer en een lekker zonnetje kan

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 januari 1990

Terdege | 64 Pagina's

HUISTIPS

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 januari 1990

Terdege | 64 Pagina's

PDF Bekijken