Bekijk het origineel

Serie compleet met de eik

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Serie compleet met de eik

1 minuut leestijd

<br />

De eik maakt de bomenserie compleet. De telpatronen van de andere drie bomen trof u in de vorige drie nummers aan. Veel fijne borduururen gewenst, en wie weet krijgen we nog eens een ingelijste serie (of enkele boom) te zien.

Materiaal
Kaaslinnen (20 x 20 cm) van 12 draden op 1 cm. D.M.C. splijtgaren in de vermelde kleuren. De maat van het geborduurde gedeelte is ca. 15 cm, rond. Maat van de lijst: 30 x 30 cm.

Werkwijze
Volg de teltekening. Leg nooit knopen in de aan- en afhechtdraden. Maak geen grote oversteek van het ene kleurvlakje naar het andere kleurvlakje. Gebruik een naald met stompe punt. 1 hokje van de teltek. is 1 kruisje. 1 kruisje is 2 weefseldraden hoog en 2 breed en wordt geborduurd met 2 draadjes borduurgaren. De kruissteekjes moeten allemaal in dezelfde richting komen te liggen. Stiksteek borduren met 1 draadje.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 oktober 1991

Terdege | 72 Pagina's

Serie compleet met de eik

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 oktober 1991

Terdege | 72 Pagina's

PDF Bekijken