Bekijk het origineel

De familie konijn

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

De familie konijn "at home' en een schaap met lammetjes

3 minuten leestijd

Het tafereeltje op dit borduun/verk kunt u, nu de lente weer nadert, buiten dagelijks om u heen zien. Leuk om te borduren en als het klaar is, neemt het niet zoveel ruimte in beslag. De afmeting is 38 x 30 cm (incl. passepartout en lijst, het pakket wordt zonder lijst en passepartout geleverd). Het complete pakket bestaat uit voldoende stof (kaaslinnen, 14-draads), DMC-borduurgaren, borduurnaald en een overzichtelijk telpatroon. De prijs van dit pakket is ƒ 34,95. Abonnees betalen slechts ƒ 25,50. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00. Deze telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is. Bestelnummer 9414.

Een prachtige wandversiering van Beatrix Potter voor de kinderkamer van uw kleine! Ma Konijn breit ijverig aan een sok voor één van de konijntjes. Hoeveel zou ze er nog moeten maken of herstellen? Op de achtergrond ziet u drie kleintjes voor de ingang van het hol: „Zullen we naar binnen gaan of zullen we "konijnekwaad" gaan uithalen?" Het "schilderij" meet als het klaar Is 56 x 41 cm (deze maat is inclusief lijst, het pakket wordt uiteraard zonder lijst geleverd). Het complete pakket bestaat uit voldoende stof (kaaslinnen, 10draads), maar liefst 40 kleuren DlVIC-borduurgaren, borduurnaald en een duidelijk telpatroon. De prijs van dit complete pakket is ƒ 84,50. U als abonnee betaalt ƒ 75,95 en als u langer dan drie jaar abonnee bent betaalt u ƒ 73,95. De verzendkosten bedragen ƒ 6,50. Deze telt u bij het bedrag op dat op u van toepassing is. Bestelnummer 2415.

U kunt deze borduurpakketten bestellen door het desbetreffende bedrag + de verzendkosten over te maken op bankrekeningnr. 65.33.15.309 van Terdege in Apeldoorn, onder vermelding van het bestelnr. en uw naam en adres. Hebt u alleen een girorekening, maak dan het bedrag + verzendkosten over op giro 31.85.151 van Terdege in Apeldoorn en vermeld daarbij het gewenste bestelnr.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 maart 1994

Terdege | 80 Pagina's

De familie konijn

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 maart 1994

Terdege | 80 Pagina's

PDF Bekijken