Bekijk het origineel

Sfeervol wit tafelkleed met Hardanger borduurwerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Sfeervol wit tafelkleed met Hardanger borduurwerk

3 minuten leestijd

Met dit prachtige witte tafelkleed verhoogt u de sfeer In uw huiskamer Het past In vrijwel elk interieur Het tafelkleed meet 120x205 cm. De stof bestaat uit 100% katoen. Het tafelkleed wordt in het midden geborduurd met Hardanger borduurwerk. U treft hiervoor in het pakket een beknopte cursus aan. De prijs van dit tafellaken bedraagt ƒ 179,50. Abonnees betalen slechts ƒ 149,50. Als u langer dan vijfjaar abonnee bent, betaalt u ƒ139,50. De verzendkosten bedragen ƒ 7,50. Die telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is. Bestelnummer 1150.

Prachtige afbeelding vindt u niet? Drie paarden die staan te dromen boven een bak met voer De afmetingen van het borduurwerk als het klaar Is: 38 X 30 cm incl. passepartout (het pakket wordt zonder passepartout en lijst geleverd). Het pakket bevat voldoende stof (10draads linnen), burduurgaren, borduurnaald en een overzichtelijk telpatroon. De prijs is ƒ 37,95. Als abonnee betaalt u maar ƒ 29,95. Bent u langer dan vijfjaar abonnee, dan betaalt u ƒ 27,95. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00. Deze telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is. Bestelnummer 9400.

Hoe u bestelt
U kunt deze pakketten bestellen door het desbetreffende bedrag + de verzendkosten over te maken op bankrekenlngnr 65.33.15.309 van Terdege In Apeldoorn, onder vermelding van het bestelnr en uw naam en adres. Hebt u alleen een girorekening, maak dan het bedrag + verzendkosten over op giro 31.85.151 van Terdege In  Apeldoorn en vermeld daarbij het gewenste bestelnr.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 7 september 1994

Terdege | 84 Pagina's

Sfeervol wit tafelkleed met Hardanger borduurwerk

Bekijk de hele uitgave van woensdag 7 september 1994

Terdege | 84 Pagina's

PDF Bekijken