Bekijk het origineel

Meetlat in vrolijke kleuren voor de kinderkamer

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Meetlat in vrolijke kleuren voor de kinderkamer

2 minuten leestijd

Deze meetlat is een aanwinst voor de kinderkamer. De meetlat heeft de vorm van een huis met acht verdiepingen. Op elke verdieping ziet u een dier achter het raam. Tussen "de verdiepingen" staan de cijfers. Deze meetlat is van 100% katoen aïda (4,5), verder bevat het pakket een telpatroon, borduurgaren en een borduurnaald. De afmeting is 18x90 cm. De meetlat kost ƒ 54,95. Abonnees betalen ƒ 47,95. Bent u langer dan drie jaar abonnee dan betaalt u ƒ 44,95. Verzendkosten ƒ 4,00. Bestelnummer 2411.

                              ------------------------------

Bloeiende Engelse tuin

Ziet u het al voor u? Deze uitbundig bloeiende tuin met prachtige terracotta potten, tuinornament en tuinhuisje met op de achtergrond een doorkijkje naar het fraaie kasteel - bij u in de huiskamer? Het complete pakket bevat voldoende stof (100% linnen, 12-draads), een duidelijk telpatroon, borduurgaren en een borduurnaald.

Het schilderij meet als het af is 56x44 cm. (Inclusief passepartout en lijst; het wordt zonder lijst en passepartout geleverd). Dit pakket kost ƒ 87,50. Abonnees betalen ƒ 77,50. Bent u langer dan drie jaar abonnee dan betaalt u slechts ƒ 74,50. De verzendkosten bedragen ƒ 4,00, deze telt u op bij het bedrag dat op u van toepassing is. Bestelnummer 1100.

                              ------------------------------

Hoe u bestelt

U kunt deze pakketten bestellen door het desbetreffende bedrag plus de verzendkosten( ƒ 4,-) over te maken op bankrekeningnr 65.33.15.309 van Terdege in Apeldoorn, onder vermelding van het bestelnr. en uw naam en adres. Hebt u alleen een girorekening, maak dan het juiste bedrag over op giro 31.85.151 van Terdege in Apeldoorn en vermeld daarbij het gewenste bestelnr

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 11 januari 1995

Terdege | 68 Pagina's

Meetlat in vrolijke kleuren voor de kinderkamer

Bekijk de hele uitgave van woensdag 11 januari 1995

Terdege | 68 Pagina's

PDF Bekijken