+ Meer informatie

Just between friends

2 minuten leestijd

Ik leer het ook nooit. Ondanks goede voornemens zit ik toch weer op zaterdagavond te schrijven. Maar met een fris, uitgewaaid gemoed dankzij een lekkere wandeling met de hond. Na een natte sneeuwbui (u leest hetgoedl) klaarde het helemaal op. Foppe en ik hebben alsnog ons avondrondje gelopen. Nu legt Foppe de kleintjes op bed, zodat ik lekker rustig achter de toetsen kan zitten. Nou ja rustig Liesbet heeft 5 vriendinnen op bezoek om haar 16e verjaardag te vieren. Gezellige meiden als je ze zo bezig hoort. Zometeen hopen we metz'n allen wat spelletjes te doen. Gisteren heb ik samen met m 'n oudste dochter een dage gewinkeld in Hamilton. Natuurlijk reed ik eerst weer een keertje mis, ik dacht zó naar het winkelcentrum toe te rijden, maar we kwamen midden op het industrieterrein terecht. Een afslag te vroeg genomen.


Uiteindelijk kwamen we toch op de plek waar we wezen wilden. Vol verwachting begonnen we onze speurtocht naar de rok voor Liesbet. Maar na ikweet- niet-hoeveel winkels begonnen de schouders te hangen; ons optimisme nam zienderogen af. Gelukkig vonden we in een van de laatste boetiekjes een paar leuke schoenen, zodat we om vier uur niet al te verslagen huiswaarts keerden. Nicholas (3) en Timothy (19 mnd) waren erg lief geweest, wel begon Nicholas algauw te vragen wanneer we toch weer naar huis gingen.


Toch gezellig hoor zo 'n dagje er opuit, maar ik vond het sneu voor Liesbet dat ze nu nóggeen rok had. Daarom zijn we vanmorgen, al was er eigenlijk geen tijd voor, toch nog maar even naar een klein winkeltje geweest, waar ze soms leuke dingen hebben. En ja hoor daar hing hij, dè rok; we waren zó klaar en binnen het uur weer thuis. Thuis waar van alles lag te wachten, onder ander de cake die noggebakken moest worden. Toen kwam er bezoek, fijn bezoek, maar de tijd ging door. Zo kwam het dat de cake noggebakken moest worden vóór de, (door Wendy (13) klaargemaakte)pizzabroodjes in de oven konden. En waren we net klaar met het opruimen van de keuken toen de meisjes al op de stoep stonden. Zodoende was het toch weer avond geworden, maar er is nog tijd voor een paar spelletjes l

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.