Bekijk het origineel

Just between friends

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Just between friends

2 minuten leestijd

Als ik geen foto 's had als bewijs, zou ik haast geloven dat ik het allemaal maar gedroomd heb. Maar deze foto van mijn jongste zus Lydia met een armvol zwart gevlekte pups heb ik toch zelf genomen. En deze ook, waar je de 3 kinderen van m 'n zus Agaath in hun "home school" ziet zitten. En deze dan van mijn zwager Henk die mijn neefjes en nichtjes een ritje laat maken op de lama, hun nieuwste aanwinst. "Wat een hooghartig beest is dat, tenminste, die indruk krijg je als je hem laatdunkend om zich heen ziet ken. Toen de lama voor het eerst met de stier in de schuur moest, bleek al gauw dat het beest letterlijk van zich af wist te tuffen. De stier had zijn lesje geleerd en doet geen toenaderingspogingen meer. Ook heb ik een heel mooie foto van m 'n nichtje Angela met een babygeitje in haar armen. Het lijkt daar wel een kinderboerderij! En dan nog een lief plaatje van Leah die tussen haar nichtje Melissa en neefje Johny ligt te glunderen van plezier. En "last but not least" van mijn moeder die liefdevol op haar jongste kleinkind neerkijkt, dat ze steevast "Lea" bleef noemen, op z'n Hollands. (Wij spreken Leah uit als Lia.) Ja, die moeder van mij; binnen een paar uur had ze alles geregeld en betaald! Het kwam nl. zo: mijn moeder had de uitnodiging van Wendy (14) ontvangen om bij haar School Graduation te zijn. Maar dat zag ze niet zitten, ze was nog niet zo lang geleden geweest en oh dat akelige vliegtuig. „Weetje wat", zei ze ineens, „waarom kom jij niet hier, dan kun je ze allemaal weer eens zien. "Dolgraag natuurlijk, maar dat gaat toch zomaar niet? En wat zal Eoppe wel zeggen? Nou, die vond het prachtig voor me, maar ik moest dan wel zo gauw mogelijk gaan. En laat er nou nog dat zelfde weekend een plaats vrij zijn. Wht een feest om door mijn moeder vertroeteld te worden in haar gezellige flat. Om mijn zussen bezig te zien in hun drukke huishoudens en om door hun lieve kroost "tante Elina"genoemd te worden. De vier dagen vlogen om, kort, dat wel, maar veel langer had ik toch ook weer niet gescheiden willen zijn van Eoppe en de kinderen. Lieve Moeder, héél erg bedankt!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 25 juni 1997

Terdege | 88 Pagina's

Just between friends

Bekijk de hele uitgave van woensdag 25 juni 1997

Terdege | 88 Pagina's

PDF Bekijken