Gezond én lekker gaan heel goed samen
Gezonde voeding kan de kans op kanker beperken. Door jarenlang wetenschappelijk onderzoek is dit steeds duidelijker geworden. Al vele jaren geeft de Nederlandse Kankerbestrijding voorlichting op dit terrein. Sommige stoffen in onze voeding kunnen het risico op kanker vergroten, andere stoffen hebben juist een beschermende werking. Dat u gezond én lekker kunt kokkerellen, bewijzen de onderstaande recepten.
Salade van bloemkool, broccoli en tomaten
Groentelasagne
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van woensdag 17 september 1997
Terdege | 92 Pagina's