Bekijk het origineel

Zoveel hoofden,

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Zoveel hoofden,

2 minuten leestijd

Communicatieplan
Op pagina 88 in Terdege van 22 september schrijft ds. W.Chr. Hovius onder meer: „Ik sprak van kuyperianisme, omdat o.m. een communicatieplan, opgesteld door een niet-hervormd man, gereed lag voor 12 december, en..." Dit gegeven klopt niet en kan tot onjuiste beschuldigingen van leden van het Comité leiden. Omdat deze historische onjuistheid opnieuw opduikt, wil ik hem voor eens en voor altijd weerleggen: 1. Het eerste concept van het communicatieplan dateert van begin (10) januari 2004. Op 12 december 2003 was er geen enkele sprake van. 2. Het concept-communicatieplan is niet op verzoek van het Comité geschreven, maar op mijn nadrukkelijk advies. 3. Ik weet niet of het Comité het concept-communicatieplan wel ooit aanvaard heeft. Zo is het gegaan en andere lezingen kloppen niet. Tot nu toe heeft geen predikant of journalist mij naar de juiste toedracht gevraagd. Omdat ds. Hovius langdurig buitenslands is, verbreek ik zelfhef stilzwijgen nu maar.
Dolf Lok (een niet-hervormde man), Nijkerk

Dit is de laatste reactie die wij over dit onderiuerp plaatsen.
Hoofdredactie Terdege

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 november 2004

Terdege | 100 Pagina's

Zoveel hoofden,

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 november 2004

Terdege | 100 Pagina's

PDF Bekijken