Bekijk het origineel

Brochure Sociale Academie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Brochure Sociale Academie

1 minuut leestijd

Uitgaande van de Stichting ter bevordering van Geref. Sociaal Pedagogisch Onderwijs is dezer dagen een brochure van 44 pagina's uitgegeven, waarin informatie wordt verstrekt over de academie, die in oprichting is. De titel is: Naar een Gereformeerde Sociale Academie; motief en verantwoording. Behalve de beginselverklaring en een uittreksel uit de statuten bevat deze brochure één en ander over de ontstaansgeschiedenis, de inrichting van een sociale academie en de mogelijkheden die de academie aan onze jonge mensen biedt. Verder is in deze brochure opgenomen het referaat, dat op de open informatiedag enkele maanden geleden gehouden werd door drs. S. Meyers. Het financieel appèl is als bijlage opgenomen, alsmede een stuk over de fiscale aspecten van schenkingen.

De brochure is te verkrijgen bij het secretariaat van de Stichting, postbus 9019 te Dordrecht (tel. 078—6 05 50), voor de prijs van ƒ 3, 95, inclusief de portokosten.

We hopen dat velen deze brochure, die uitgebreide informatie biedt, zullen aanschaffen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 september 1973

De Waarheidsvriend | 12 Pagina's

Brochure Sociale Academie

Bekijk de hele uitgave van donderdag 6 september 1973

De Waarheidsvriend | 12 Pagina's

PDF Bekijken