Bekijk het origineel

LEESTAFEL.

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

LEESTAFEL.

1 minuut leestijd

De jaarlijkse kalender van de Drukkerij'* Uitgeverij „De Banier" heeft voor 1959 als premieboek: God de kassier der ar* men", van W. Huntington. Dit aantrekt kelijke bo.ek van de in onze kringen be* kende Huntington is al verscheidene ma* len herdrukt, maar altijd nog weer nieuw. Het behoeft dan ook geen aanbeveling. Het spreekt voor zichzelf. Het bestaat uit twee gedeelten. Het eerste verhaalt hoe hij, toen hij aanvankelijk optrad als leraar in de gemeenten van de Calvinistische Me* thodisten, van 's Heeren wege onder veel armoede door het leven is geleid. Het 2e gedeelte bevat een aantal brieven uit die dagen.

Het schild van de kalender biedt voor dit jaar de voorstelling en de tekst van G eni; 29:5 en 9, de aankomst van Jacob 'in Pad* dan Aram.

De prijs van de kalender is f 2.25. Die van het premieboek, gebonden f 4.25.Bei* de zijn verkrijgbaar bij de uitgeefster N.V. De Banier, Postbus 2019 en bij de boek* handel.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 28 november 1958

De Wachter Sions | 4 Pagina's

LEESTAFEL.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 28 november 1958

De Wachter Sions | 4 Pagina's

PDF Bekijken