Provencaalse honingaardappeltjes
Hieronder volgt het recept voor Provencaalse honingaardappeltjes:
600 ki leitjes met schil; 3 eetlepels olijfolie; zeezout; verse tijmblaadjes of rozemarijnnaaldjes, fijngehakt; 3 eedepels honing; 50 gram walnoten; verse marjolein, ter garnering.
Borstel de krieltjes schoon onder de kraan. Snijd ze in tweeen of in vieren, en bak ze ongeveer 20 minuten in olijfolie. Strooi er wat zeezout over, en voeg na ongeveer 10 minuten de kruiden toe, en karamelliseer ze op het eind
karamelliseer ze op het eind met de honing. Besprenkel de krieltjes op het eind met een béétje olie en garneer ze met de marjolein. Bak de laatste vijf minuten de gehakte walnoten mee. Eet smakelijk! De zeezout, olijfolie en de
De zeezout, olijfolie en de honing koopt u natuurlijk bij de Wereldwinkel, aan het Spuiplein (achter d'n Diek) in Middelharnis. Open op woensdag en donderdag van 13.00 uui tot 17.00 uur, vrijdags van 10.00 uur tot 18.00 uur, en zaterdags van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt
voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen,
vragen, informatie: contact.
Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing.
Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this
database. Terms of use.
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 8 april 2008
Eilanden-Nieuws | 10 Pagina's