Bekijk het origineel

Beroepingsnieuws

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Beroepingsnieuws

5 minuten leestijd

Overlijden van zr. E.C. Otter-Buijs

Op 11 april is in de leeftijd van ruim 88 jaar in Nunspeet overleden zr. Elisabeth Cornelia Otter-Buijs. Sinds 11 april 2019 was zij weduwe van ds. A.J. Otter. Zij overleed in vertrouwen op haar Heere en opgestane Heiland. We wensen haar kinderen, klein- en achterkleinkinderen en ook de verdere familie de troost en de ondersteuning van de Heere toe.

Examen Theologische Universiteit Apeldoorn

Het college van hoogleraren deelt mee dat op 14 april 2020 het masterexamen met goed gevolg is afgelegd door:

- A.E.L. (Esther) Bosker-Staller. Haar scriptie had als titel ‘Een leven lang liefhebben. Een studie naar Hauerwas’ visie op huwelijk, gezin en seksualiteit’.

Namens het college van hoogleraren,

Prof. dr. A. Huijgen, h.t. secretaris

Koninklijke onderscheidingen

Ook dit jaar hopen weer veel burgers t.g.v. Koningsdag een koninklijke onder scheiding te ontvangen. Daar zullen ook ongetwijfeld broeders en zusters binnen onze kerken toe behoren. De redactie van Kerk Actueel ontvangt graag de namen, met een foto, en de gronden waarop zij de onderscheiding mogen ontvangen. Zo kunnen we ook meeleven met elkaar. Alvast heel hartelijk dank!

Christelijk studentenhuis ‘de Prunus’ in Groningen zoekt nieuwe bewoners!

Ga je na de zomer studeren in Groningen en ben je op zoek naar een kamer? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden om in ‘de Prunus’ te komen wonen! Vanaf 1 augustus 2020 zijn er in onze twee studentenhuizen in Groningen weer zeven kamers vrij voor eerstejaars studenten die voor het eerst op kamers gaan. In elk huis woont ook een ouderejaars student die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Voor alle kamers geldt: betaalbare huur (afhankelijk van de grootte van je kamer), inclusief gas, water, licht en internet. Binnen het huis zijn een aantal huisregels opgesteld. De kamers voor eerstejaars worden verhuurd van 1 augustus tot en met 31 juli van het jaar erop.

De ideale mogelijkheid om samen met andere christelijke studenten je thuis te voelen in Groningen.

Studentenhuis “De Prunus” is een initiatief van stichting Diaconale Jongeren Huisvesting Groningen (DJHG) en heeft haar wortels in de Christelijke Gereformeerde Kerk. Studenten uit alle kerken zijn hartelijk welkom!

Lijkt dit je wat? Kijk voor meer informatie op onze site: www.studentenhuisprunus. cgk-gn.nl. Daar vind je ook de mogelijkheid om je aan te melden. Of stuur een mailtje naar deprunus@gmail.com om een inschrijfformulier aan te vragen. Eind april worden er kennismakingsgesprekken gehouden in Groningen.

Tot ziens in De Prunus!

Annuleringen vanwege het coronavirus

In verband met het coronavirus zijn de volgende activiteiten, die we eerder aankondigden afgelast:

- De CGK-Vrouwendag op 15 mei te Bunschoten.

- Bondszangmiddag op 3 oktober te Hoogkerk

- De vergadering van de P.S. van het Oosten, 13 mei, is uitgesteld naar 1 juli of 26 augustus.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 24 april 2020

De Wekker | 24 Pagina's

Beroepingsnieuws

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 24 april 2020

De Wekker | 24 Pagina's

PDF Bekijken