Bekijk het origineel

Rotterdam-zuid

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Rotterdam-zuid

1 minuut leestijd

De kerkeraad van Rotterdam-zuid heeft ds. W. de Graaf, em. predikant te Ede benoemd tot geestelijk verzorger voor de leden die woonachtig zijn in het chr. geref. bejaardentehuis „De Koningshof", eveneens te Rotterdam- zuid. Ds. W. de Graaf, die deze benoeming heeft aanvaard, zal als zodanig 15 jan. 1976 in dienst treden.
Hij blijft voorlopig in Ede wonen en hij hoopt de toezeggingen voor de predikbeurten in de kerken nog alle na te komen. Daarnaast zal hij wekelijks voor de arbeid in het bejaardencentrum, die ongeveer 110 bejaarden betreft in een 180 bewoners tellend bejaardencentrum, enkele dagen in Rotterdam verblijven.
De kerk van Rotterdam-zuid heeft al jaren uitgezien naar een mogelijkheid om het pastoraat aan de vele bejaarden in de gemeente meer aandacht te geven. Daarom is ze bijzonder dankbaar voor de bereidheid van ds. De Graaf om dit voor zijn rekening te willen nemen.
Een en ander kan ook gerealiseerd worden door de medewerking hierin van het stichtingsbestuur en het merendeel van de zusterkerken, die in dit bestuur vertegenwoordigd zijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 9 januari 1976

De Wekker | 8 Pagina's

Rotterdam-zuid

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 9 januari 1976

De Wekker | 8 Pagina's

PDF Bekijken