Bekijk het origineel

Jeugdappel +16

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Jeugdappel +16

2 minuten leestijd

Wat zegt God jou ?
Dit is het thema van het achtentwintigste Jeugdappel +16 van het Landelijk Contact Jeugdverenigingen Christelijke Gereformeerde Kerken op D.V. zaterdag 19 oktober 2002.
Het Jeugdappèl vindt plaats in Aqua Indoor, Dalweg 181 te Soest.
Wij nodigen iedereen van harte uit tot het bijwonen van deze jongerenbijeenkomst.
De dag, opgebouwd uit drie onderdelen, begint om 10.15 uur vooraf en in de pauzes is er gelegenheid tot ontmoeting en iet bezoeken van een informatiemarkt.
's Middags heropenen we de dag om 13.15 uur. Tijdens het middagprogramma is er nog een pauze en rond 16.00 uur sluiten we de dag af.
Boeiend? is ons eerste deelthema dat Ds. P.L.D Visser uit Ouderkerk a/d Amstel inleidt. Hij houdt ons de spiegel voor: Wat betekent boeiend voor jou?
Ds. P. den Butter uit Middelharnis zal met ons het tweede deelthema behandelen. Levend echt! Hier komt naar voren wie de Heere is, Zijn wezen. Zijn levendmakende werk in zondaren.
Mijn God. Is die God waarvan we in het tweede deelthema gehoord hebben, jouw God?
Ds. A.K. Wallet uit Naarden hoopt hierover in het slotappèl met ons na te denken.
We willen tijdens deze dag opnieuw veel zingen met elkaar, onder begeleiding van diverse instrumenten.
's Middags heeft de jeugdvereniging van Naarden voor ons een verassing in petto.
Tijdens dit jeugdappel presenteren we officieel onze nieuwe landelijke actie voor Stichting Ontmoeting. Met elkaar willen we in het komende seizoen geld op halen voor een nieuwe dienstenbus voor dak- en thuislozen. We hopen op en bidden om een gezegende dag, waarop we zullen horen van God die ook jongeren in deze tijd levend maakt door Zijn Woord en Geest.

Commissie Jeugdappel +16 LCJ.
Voor inlichtingen:
Maarten van Middelkoop, jeugdwerkadviseur LCJ
tel. 0184-417828, e-mail: info@lcj.nl

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 oktober 2002

De Wekker | 16 Pagina's

Jeugdappel +16

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 oktober 2002

De Wekker | 16 Pagina's

PDF Bekijken