Bekijk het origineel

LCJ: 23+ Bijbelstudieconferentie

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

LCJ: 23+ Bijbelstudieconferentie

1 minuut leestijd

Van vrijdagavond 6 tot maandagmorgen 9 november 2009 organiseert het LCJ i.s.m. de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) een Bijbelstudieconferentie voor jongeren vanaf 23 jaar. Aanmelding kan de website www.lcj.nl.
Het thema is: Ondoorgrondelijke rijkdom – Paulus’ brief aan de Efeziërs
Vrijdagavond, ds. L.A. den Butter, Geloofd zij God
Zaterdagmorgen, ds. L. Groenenberg, Dode wordt levend, vreemdeling wordt familie
Zaterdagavond, ds. H. Korving, Eenheid in een diverse gemeente
Zondagmorgen, ds. G. Procee, Heilig en dienend leven
Zondagavond, ds. R. v.d. Kamp, Standhouden in een geestelijke strijd

De Bijbelstudieconferenties kenmerken zich door het luisteren naar het Woord van God in lezingen en preken, verzorgd door predikanten uit de beide kerkverbanden. In een aansluitende bespreking, meestal in kleine groepjes, wordt het thema verder uitgediept en er is alle ruimte om vragen aan de sprekers te stellen.
De zaterdagmiddag is een vrije middag: een boswandeling, een plaatsje in de omgeving bezoeken, iets actiefs doen – er is van alles mogelijk.
Op de conferentie is plaats voor maximaal honderd jongeren. De conferentie zal gehouden worden in de het Koos Vorrinkhuis in Lage Vuursche. De kosten voor deelname bedragen € 80,– p.p.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 september 2009

De Wekker | 16 Pagina's

LCJ: 23+ Bijbelstudieconferentie

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 4 september 2009

De Wekker | 16 Pagina's

PDF Bekijken