+ Meer informatie

Prachtig!

1 minuut leestijd

Men vindt toch telkens weer verrassingen.
Zo ontving ik op 3 Dec. een gift uit Noordeloos, groot ƒ 8,— van de J.V. en de M.V. die dit in een gecombineerde vergadering hadden gecollecteerd, voor de lectuurverzending aan onze militairen. Hartelijk dank er voor!
En op 5 Dec. werd ik verrast met een collecte van ƒ 136.77 uit Nunspeet, voor het Kerstfeest onzer militairen.
Niet minder dank hiervoor!
Onze Deputaten zenden aan alle Mil. Tehuizen geregeld 2 exemplaren van „De Wekker", „Ons Jeugdblad" en „Licht en Waarheid", terwijl de militairen in het buitenland deze bladen persoonlijk ontvangen, plus het betreffende Kerkblad. Tevens zijn aan de laatsten ook dit jaar weer Kerstpakketten verzonden, met als inhoud een boek, sigaretten en snoep, plus een persoonlijk schrijven.
Ten behoeve van de christelijke contact-vereniging in Hollandia op Nw. Guinea, verzonden we op verzoek een aantal Bijbeltjes, plus studiemateriaal, en een grote partij leesboeken voor al onze mannen daar, op veelszins eenzame posten.
We houden ons dus maar aanbevolen.
Minzaam!
Onze girorekening voor mil. zaken is: 636176.

De secr.-penningm.
D. Henstra.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.